Επίσκεψη σε Αεροπορία και Αστυνομία

IMG_2605

Τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, που εδρεύουν στο Διδυμότειχο, και συγκεκριμένα την 1η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου & Προειδοποίησης (1η ΜΣΕΠ) και τον 7ο Σταθμό Ηλεκτρονικών Εφαρμογών (7ο ΣΗΕ),  επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός τις πρωινές ώρες της 27ης Ιανουαρίου ε.έ. και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα των στελεχών τους, παρουσία των Διοικητών τους Επισμηναγού Δημητρίου Χρόνη και Αντισμηνάρχου Αθανασίου Λυμπερίδη αντιστοίχως. Απευθυνόμενος ο Σεβασμιώτατος στο προσωπικό των μονάδων εξέφρασε τον θαυμασμό και τις ευχαριστίες της τοπικής κοινωνίας και όλων των Ελλήνων, γιατί η Αεροπορία καθημερινά δίνει μάχες στους αιθέρες υπερασπιζόμενη με ηρωισμό την ακεραιότητα της Πατρίδας και την ασφάλεια των πολιτών της. Ολοκληρώνοντας την προσφώνησή του ευχήθηκε ειρήνη, υγεία και επιτυχία στους στόχους τους.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, όπου και εκεί ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Σχολής, παρουσία της Διοικητού της Σχολής Αστυνόμου Α΄ Αναστασίας Πουρναρά. Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία αυτή μίλησε στους μαθητές της Σχολής για την αξία του χρόνου και τους παρότρυνε να μην αφήσουν ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που έχουν για γνώση, κατάρτιση και διαμόρφωση ήθους.

Ο Σεβασμιώτατος με την  ευκαιρία αυτή διένειμε, τόσο στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας όσο και στους μαθητές της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων, την Καινή Διαθήκη σε νεοελληνική απόδοση, προσφορά της Βιβλικής Εταιρείας.