Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης στο Διδυμότειχο

IMG_0092

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό πραγματοποίησε την Πέμπτη, 4η του μηνός Απριλίου ε.έ. ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Ιωάννης Κεφαλογιάννης, στα πλαίσια επίσκεψής του σε στρατιωτικές μονάδες του Έβρου.

Τον Υφυπουργό συνόδευαν ο Διοικητής   του Δ! Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο Διοικητής της XVI Μεραρχίας Διδυμοτείχου Υποστράτηγος Ιωάννης Κωστούλας και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος.

Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία αυτή επανέλαβε ότι η προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ανεκτίμητης αξίας τόσο για την ασφάλεια της χώρας όσο και για την πρόοδο και την ευημερία των ακριτικών περιοχών. Σε έκφραση τιμής και εκδήλωσης αγάπης ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον κ. Υφυπουργό αντίγραφο της ιεράς εικόνος της Παναγίας της ʺΦοβεράς Προστασίαςʺ, με την ευχή η Παναγία, η Υπέρμαχος Στρατηγός, να προστατεύει το έθνος και τον Ελληνικό Στρατό.