Στοργή καί φροντίδα…

Στοργή καί φροντίδα (4)

Διανύοντας τήν μεταπασχάλια περίοδο του Πεντηκοσταρίου, πού είναι πλημμυρισμένη από το έλεος και την αγάπη του Κυρίου, ἡ τοπική μας Εκκλησία με τις προνοιακές και κοινωνικές δομές της, εκδήλωσε για μια ακόμη φορά την αγάπη Της, το ενδιαφέρον Της και την συμπαράστασή Της στους αναγκεμένους αδελφούς μας στηρίζοντας άπορες, πολύτεκνες και εμπερίστατες οικογένειες ή και μοναχικά πρόσωπα, που έχουν ανάγκη μιας ιδιαίτερης φροντίδας.

Έτσι την Πέμπτη, 30ή τού μηνός Μαΐου ε.έ., με τήν παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, διενεμήθησαν 150 δέματα σε ισάριθμες άπορες οικογένειες. Είναι μία δράση πού υλοποιείται προνοία της Ιεράς Μητροπόλεως και σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ʺΑποστολήʺ και την υπεραγορά ʺΜασούτηʺ. Προνοία ωσαύτως της Ιεράς Μητροπόλεως και σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών ʺΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣʺ διενεμήθησαν άλλα 50 δέματα σε πολύτεκνες οικογένειες και μοναχικά πρόσωπα που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για την αμέριστη και ανύστακτη φροντίδα του για την ακριτική Θράκη, και τους χορηγούς των δράσεων, ευχήθηκε στους ευεργετουμένους το ανέσπερο Φως της Αναστάσεως να φωτίζει τόν δρόμο τους καί νά  ἁγιάζει τη ζωή τους και των οικογενειών τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ