Αρωγός εν όψει του Αγίου Πάσχα

εικόνα_Viber_2023-04-13_13-08-08-951

Εν όψει των εορτών του Αγίου Πάσχα η Ιερά Μητρόπολις Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου για μια ακόμη φορά βρέθηκε αρωγός και συμπαραστάτης στους οικονομικά εμπερίστατους αδελφούς του Κεντρικού και Βορείου Έβρου, μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δομών, που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της, ανακουφίζοντας έτσι έναν μεγάλο αριθμό οικογενειών.

Συγκεκριμένα, με τη χορηγία του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως και την ευγενική στήριξη του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διενεμήθησαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης  δέματα αγάπης σε 150 εμπερίστατες οικογένειες, με ποσότητες τροφίμων, ειδών υγιεινής και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από κληρικούς και εθελοντές των κοινωνικών δομών της Ιεράς Μητροπόλεως διένειμε προσωπικά τα εορταστικά δέματα και ευχήθηκε σε όλους το ανέσπερο Φως της Αναστάσεως του Κυρίου να φωτίζει τη ζωή τους και να τους δίδει παρηγοριά και ελπίδα.

Η Ιερά Μητρόπολις Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου με την ευκαιρία εκφράζει δημόσια ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον Μακ. Αρχιεπίσκοπο  Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, προς τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» Κωνσταντίνο Δήμτσα, προς τους υπευθύνους της Υπεραγοράς «Μασούτης», προς τους κληρικούς, τους εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν, επώνυμα η ανώνυμα, ώστε να υλοποιηθεί και εφέτος η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά αδελφούς μας την περίοδο αυτή των εορτών του Αγίου Πάσχα.