Η «Αποστολή» δεν μας ξεχνάει…

εικόνα_Viber_2023-03-18_11-08-39-653

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» εδώ και χρόνια συνεχίζει να εκδηλώνει σταθερά το  ενδιαφέρον του και την συμπαράστασή του στους ακρίτες της Θράκης, όπως  βεβαίως πράττει και σε άλλες ευαίσθητες περιοχές της Πατρίδας μας.

Ειδικώτερα, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» υλοποιεί δύο προγράμματα στήριξης της ακριτικής οικογένειας. Πρώτον με την ευγενική συνδρομή της υπεραγοράς «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» διανέμονται  κάθε μήνα 150 δέματα επισιτιστικής βοήθειας σε ισάριθμες άπορες και ευάλωτες οικογένειες και δεύτερον με την συνδρομή της ΕUROBANK προσφέρονται κατά καιρούς βρεφικά είδη σε νεογέννητα βρέφη ή σε εγκυμονούσες κυρίες.

Αυτό το μήνα την Παρασκευή 10 του μηνός Μαρτίου ε.έ. διενεμήθησαν στους δικαιούχους τους τα πακέτα των τροφίμων και το επόμενο Σάββατο, 18 του μηνός Μαρτίου ε.έ., στις δικαιούχους εγκύους ή νέες μητέρες τα βρεφικά είδη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός για μια ακόμα φορά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνο Δήμτσα για την μέριμνα και την φροντίδα τους, ευχαρίστησε τους αρμοδίους της EUROBANK και της υπεραγοράς ΜΑΣΟΥΤΗΣ και ευχήθηκε στους δικαιούχους και τις οικογένειες τους υγεία και καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.