Ονομασία νέων αστυφυλάκων

IMG_0867

Με την παρουσία του Γενικού Γραμματέως του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Μιχαήλ Καραμαλάκη (τέως Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο,1η του μηνός Οκτωβρίου ε.έ., η τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων σε 248 νέους αστυφύλακες, που επιτυχώς απεφοίτησαν από το Τμήμα Διδυμοτείχου της Σχολής Δοκιμών Αστυφυλάκων.

Της τελετής προέστη ο οικείος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Παρέστησαν ο Βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλειος Δελησταμάτης, οι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου και Σουφλίου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και Παναγιώτης Καλακίκος αντιστοίχως,  ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Υποστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης, ο Διοικητής της XVI Μεραρχίας Υποστράτηγος Θεόδωρος Χατζηγεωργίου, ο Υποδιοικητής της Μεραρχίας Ταξίαρχος Νικόλαος Γιοβανούδης, ο Σοφολογιώτατος Μουφτής Διδυμοτείχου Χαμζά Οσμάν πολλοί επίσημοι και συγγενείς των αποφοίτων.

Την Ημερησία Διαταγή και τον Χαιρετισμό του Υπουργού  Τάκη Θεοδωρικάκου ανέγνωσε η Διοικητής της Σχολής Αστυνόμος Α΄ Αναστασία Πουρναρά. Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο οποίος στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Δούβαλη, τον Υποστράτηγο Πασχάλη Συριτούδη και την Διοικητή της Σχολής Αστυνόμο Α΄ Αναστασία Πουρναρά, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου και με τον οποίο είχε μία γόνιμη συζήτηση για διμερούς ενδιαφέροντος θέματα.