Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα

IMG_7666

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Τράπεζα EUROBANK, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που επιτελούν, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, υλοποιούν το Πρόγραμμα «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα», που περιλαμβάνει υλική υποστήριξη των νεογέννητων και των οικογενειών τους με βρεφικά είδη.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε εγκυμονούσες γυναίκες, που κατοικούν στις ενορίες της Μητροπόλεώς μας, οι οποίες επιλέγονται κατόπιν αιτήσεώς τους και εφ’όσον πληρούν τα κριτήρια που έχουν τεθεί.

Την Τρίτη, 22 του μηνός Φεβρουαρίου ε.έ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, διενεμήθησαν τα παραδοθέντα βρεφικά είδη για τα νεογέννητα τέκνα 18 δικαιούχων από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου .

Το Πρόγραμμα συνεχίζεται και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στις ενορίες τους το αργότερο έως την 14η Μαρτίου 2022.