Εν όψει του Πάσχα…

SAM_8072

Την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου επισκέφθηκε την Παρασκευή, 30 του μηνός Μαρτίου ε.ε., κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εν όψει των εορτών του Πάσχα, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, για την διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες και βρεφικών ειδών σε οικογένειες που απέκτησαν παιδί μετά την 1η Ιουλίου 2017.

Συγκεκριμένα με την παρουσία του οικείου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού διανεμήθηκαν 200 δέματα τροφίμων σε ισάριθμες άπορες οικογένειες στο Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα και βρεφικά είδη και τρόφιμα σε 150 οικογένειες δικαιούχων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο διότι μέσω της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»  στηρίζει πάντοτε τους ακρίτες και ενισχύει ευπαθείς ομάδες ανθρώπων κατά τους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης.

Την Μεγάλη Δευτέρα ο Σεβασμιώτατος ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα της τοπικής Εκκλησίας για ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων διένειμε σε 110 δικαιούχους το επίδομα της τρίτεκνης οικογένειας στη Θράκη.