Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη…

mazi_alexandroupoli_didimotoixo3

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υλοποιώντας το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» προσέφερε 200 δέματα τροφίμων σε ισάριθμες ευάλωτες οικονομικά οικογένειες στο Διδυμότειχο και στην Ορεστιάδα. Η  επιλογή των δικαιούχων  έγινε από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», επί τη βάσει της μεθοδολογίας μοριοδότησης που ακολουθεί τα κριτήρια επιλογής.

Τα τρόφιμα διένειμαν οι υπάλληλοι της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και του «ΜΑΣΟΥΤΗ», με την εποπτεία των υπευθύνων κληρικών.

Ο Σεβ.  Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός αφού ευχαρίστησε τον Μακ. Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, την «Αποστολή» και τα supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» τόνισε· «Η στήριξη σας, μας ανακουφίζει και αποτελεί λαμπρή απόδειξη ότι οι ακρίτες αποτελούν για την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προτεραιότητα προσφοράς και αγάπης. Νιώθουμε ότι είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Εύχομαι ενωμένοι να συνεχίσουμε αυτή τη πορεία σε αυτό το ακριτικό σταυροδρόμι, πολιτισμών και θρησκειών με ορόσημο την αγάπη στο πλησίον».

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας τόνισε: «Η αναγκαιότητα της υλοποίησης του προγράμματος, σε συνεργασία με τα supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», αλλά και της επέκτασης σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της ακριτικής μας Ελλάδας αποτελεί εξίσου σημαντική προτεραιότητα και ανάγκη. Η αποτίμηση αυτού του έργου αντανακλάται στα μάτια και στις καρδιές των συνανθρώπων μας. Το χαμόγελο και το ευχαριστώ, η ευγνωμοσύνη και η ανακούφιση αποτελούν την κινητήριο δύναμη για τη συνέχεια και τη συνέπεια μας».