Αλλαγή φρουράς στην ΙΙΙ Ταξιαρχία

P8130073

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου ε.ε. έγινε η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικήσεως της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας που εδρεύει στην Καβύλη.

Ύστερα από απόφαση του ΓΕΣ ο μέχρι τώρα Διοικητής της, Ταξίαρχος Χρήστος Καρυώτης μετατίθεται στη Σχολή Ευελπίδων ως Υποδιοικητής και καθήκοντα Διοικητού της 3ης Ταξιαρχίας αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα Διοικητής της Τ.Δ. 21ου Συντάγματος που εδρεύει στην Πλάτη Νικόλαος Μανωλάκος.

Στην τελετή παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος προέστη της ακολουθίας που τελείται γι΄ αυτές τις περιπτώσεις.

Ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβύλης, όπου εκεί ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του αποχωρούντος Διοικητού της Ταξιαρχίας κ. Καρυώτου και ευχήθηκε τα δέοντα στον νέο Ταξίαρχο.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Στρατηγός – Διοικητής της XVI M/K Μεραρχίας Πεζικού Χρήστος Χαλκίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδος κ. Ε. Γουδετσίδης, οι Αντιδήμαρχοι Ορεστιάδος κ. Α. Παπαδόπουλος και κ. Ε. Μαρασλής, Διοικητές των Στρατιωτικών Μονάδων της περιοχής, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες του Σχηματισμού της 3ης Μ/Κ Ταξιαρχίας.